Обосновани Футболни Прогнози

Челтнъм Таун - Линкълн Сити

20 Април 2024 - 17:00
Челтнъм Таун
Линкълн Сити
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
 

Прогнозата днес е за футболната среща от 45-ия кръг на настоящият футболен сезон в Първа Лига на Англия между съставите на Челтнъм Таун и Линкълн Сити.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящата футболна среща:

Челтнъм Таун

Челтнъм Таун са на 21-во място в класирането с 41 точки, натрупани след 11 победи, 8 равенства и 24 загуби от старта на първенството, като в изиграните 43 двубоя са успели да отбележат 37 попадения и са инкасирали 61 гола в мрежата си. Като домакин Челтнъм Таун е изиграл 21 срещи досега, в които има 6 победи, 4 равенства и 11 загуби, при обща голова разлика 21-32.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Челтнъм Таун имат в актива си 2 победи и 4 загуби, като са разписали в мрежата на своите противници 7 попадения и са допуснали 11 попадения от противниковите тимове.

Линкълн Сити

Тимът на гостите от Линкълн Сити заема 7-ма позиция в класирането с 71 точки, събрани след 19 победи, 14 равенства и 11 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 44 двубоя е вкарал 63 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 37 попадения в мрежата си. При визитите си тимът има 22 двубоя досега, в които е записал 9 победи, 7 равенства и 6 загуби, отбелязал е 27 гола във вратата на своите домакини и е получил 22 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на Линкълн Сити са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 12-4.

Челтнъм Таун - Линкълн Сити - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, Челтнъм Таун няма нито една победа, отбора на Линкълн Сити е спечелил 3 победи, а в 2 мача двата тима са завършили наравно, при обща голова разлика 2-9. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу Линкълн Сити, Домакините от Челтнъм Таун нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Челтнъм Таун има победа в последния си мач в първенството, а на своя стадион е в серия от 4 поредни поражения.

Тимът на Линкълн Сити има успех в последната си среща в първенството на Англия, а като гост има победа в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.